Tommy Mikalsen er IKT-ekspert hos EpleCheck AS

Datahjelp i Oslo

Datahjelp i Oslo

Fast pris på alle oppdrag.

100% fornøyd-garanti.

Som en dyktig IT-tekniker og pedagog, spesialiserer jeg, Tommy Mikalsen, meg på å tilby vennlig og kunnskapsrik støtte for å hjelpe deg med dine personlige og forretningsmessige teknologibehov. Enten du er i Oslo eller hvor som helst i Norge, er jeg her for å hjelpe deg.

Datahjelp i Oslo:

Hvis du bor i Oslo og trenger hjelp med datamaskiner, mobile enheter, printere, scannere, Smart-TV eller annen teknologi, kan jeg hjelpe deg. Jeg tilbyr støtte på stedet for kunder i Oslo som trenger hjelp med problemer som:

 • WiFi-problemer: Hvis du har problemer med å koble til trådløst nettverk eller opplever treg nettverksytelse, kan jeg hjelpe deg med å feilsøke og fikse problemet.
 • Printerproblemer: Hvis du har problemer med å skrive ut fra datamaskinen din eller trenger hjelp til å installere en ny skriver, kan jeg hjelpe deg.
 • Scannerproblemer: Hvis du har problemer med å skanne dokumenter eller bilder, kan jeg hjelpe deg med å feilsøke og fikse problemet.
 • Smart-TV problemer: Hvis du har problemer med å koble Smart-TV til internett eller ikke ønsker å vente 3 uker på en tekniker fra Telia eller Telenor, kan jeg hjelpe deg med å løse problemet.
 • PC problemer: Hvis du opplever problemer med din PC eller Mac kan jeg hjelp deg. Les mer om hvilke tjenester jeg utfører
 • Kurs: Jeg holder regelmessig kurs for for PC, Mac, iPhone og iPad. Se mer hvilke kurs jeg arrangerer og når.

Tjenester tilbudt:

 • Hjemmebesøk: Jeg tilbyr støtte på stedet for kunder i Oslo som trenger hjelp med datamaskiner, mobile enheter og annen teknologi. Jeg kommer til ditt hjem eller kontor og hjelper deg med eventuelle problemer du opplever.
 • Fjernstøtte: For kunder utenfor Oslo tilbyr jeg fjernstøttetjenester. Jeg kan koble til datamaskinen din eksternt for å feilsøke og fikse eventuelle problemer du opplever.

Ekspertise:

Jeg er dyktig i de fleste Microsoft-produkter, Apple-produkter og Android-produkter. Enten du trenger hjelp med programvareinstallasjon, virusfjerning, datarekonstruksjon eller noe annet, har jeg ferdighetene og erfaringen til å hjelpe deg med å komme i gang igjen.

Kundeservice:

Mine kunder setter pris på min rolige og hyggelige fremtoning, samt min evne til å være tålmodig og besvare alle spørsmål de måtte ha. Jeg er alltid her for å hjelpe deg og sørge for at du får den tekniske støtten du trenger.

Hvorfor velge meg for datahjelp i Oslo?

 • Høyt profilerte kunder: Jeg har en lojal kundebase som inkluderer høyt profilerte kunder som stoler på meg for sine teknologibehov, f.eks Liv Ullmann, Kari Simonsen, Karl Erik Harr, Wenche Myhre, May Britt Bonnevie, m.fl. Du trenger ikke være profilert for å kontakte meg om min datahjelp i Oslo, alle er velkommen.
 • Unik tilnærming: Min kombinasjon av pedagogisk bakgrunn og 25 års profesjonell erfaring som webutvikler, IT-sikkerhetsekspert og nettverksekspert gir meg en unik tilnærming til teknologiske problemer. Det er lett for meg å komme i kontakt med mine kunder og forstå problemstillingene fra deres vinkel, slik at jeg kan løse problemene på en bra møte som gjør hverdagen enkel.
 • Allsidighet: Jeg er ekspert på en rekke forskjellige teknologiske områder, noe som gjør meg i stand til å tilby bred støtte til mine kunder.
 • Pålitelighet: Jeg er alltid tilgjengelig for mine kunder og gjør alt jeg kan for å sikre at de får hjelpen de trenger så raskt som mulig.

Ta kontakt med meg i dag for å få hjelp med dine teknologibehov!


Kontakt meg

Navn
Addresse
Telefon
Beskriv kort saken
Vilkår
Det er gratis å kontakte oss for en forespørsel om tekniker.

Hva mine privatkunder sier om meg:

Liv Ullmann fornøyd etter installasjon av Telia box og opplæring i bruk av stemmeassistert fjernkontroll
«Jeg har lært noe nå av Tommy som jeg ikke visste» – Liv Ullmann
«Tommy Mikalsen er en magiker» – May Britt Bonnevie
«Anbefales!» -Kari Simonsen

Hva mine bedriftskunder sier om meg:


Som eier av en bedrift, er jeg avhengig av Tommy Mikalsen for å holde all teknologi kjørende på en smidig måte. Hans ekspertise er uten sidestykke, og hans vennlige væremåte får oss alltid til å føle oss avslappet. Vi kunne ikke bedt om en bedre IT-konsulent!

Sara B.

Jeg er ikke den mest teknisk kyndige personen, men Tommy Mikalsen tar alltid seg tid til å forklare ting på en måte jeg kan forstå. Han er tålmodig, kunnskapsrik og alltid tilgjengelig når jeg trenger ham. Jeg vil anbefale ham til alle som trenger IT-hjelp i Oslo!»

Torgeir L.

Jeg hadde mye problemer med WiFi-en på kontoret og kunne ikke finne ut hva som var galt. Tommy kom over og løste problemet på null tid! Han er en ekte ekspert, og jeg vil anbefale ham til alle som trenger hjelp med teknologien sin.

Stein kåre r.

Å jobbe med Mikalsen har vært en ‘gamechanger’ for virksomheten vår. Han har hjulpet oss med alt fra å sette opp nettverket vårt til å feilsøke programvareproblemer. Hans profesjonalitet og tekniske ferdigheter er førsteklasses. Sterkt anbefalt!

Mohammed L.