fbpx

Datahjelp i Oslo

Som en dyktig IT-tekniker og pedagog, spesialiserer jeg, Tommy Mikalsen, meg på å tilby vennlig og kunnskapsrik støtte for å hjelpe deg med dine personlige og forretningsmessige teknologibehov. Enten du er i Oslo eller hvor som helst i Norge, er jeg her for å hjelpe deg.

Datahjelp i Oslo:

Hvis du bor i Oslo og trenger hjelp med datamaskiner, mobile enheter, printere, scannere, Smart-TV eller annen teknologi, kan jeg hjelpe deg. Jeg tilbyr støtte på stedet for kunder i Oslo som trenger hjelp med problemer som:

Tjenester tilbudt:

Ekspertise:

Jeg er dyktig i de fleste Microsoft-produkter, Apple-produkter og Android-produkter. Enten du trenger hjelp med programvareinstallasjon, virusfjerning, datarekonstruksjon eller noe annet, har jeg ferdighetene og erfaringen til å hjelpe deg med å komme i gang igjen.

Kundeservice:

Mine kunder setter pris på min rolige og hyggelige fremtoning, samt min evne til å være tålmodig og besvare alle spørsmål de måtte ha. Jeg er alltid her for å hjelpe deg og sørge for at du får den tekniske støtten du trenger.

Hvorfor velge meg for datahjelp i Oslo?

Ta kontakt med meg i dag for å få hjelp med dine teknologibehov!


Kontakt meg

Navn
Addresse
Telefon
Beskriv kort saken
Vilkår
Det er gratis å kontakte oss for en forespørsel om tekniker.

Hva mine privatkunder sier om meg:

Liv Ullmann fornøyd etter installasjon av Telia box og opplæring i bruk av stemmeassistert fjernkontroll
«Jeg har lært noe nå av Tommy som jeg ikke visste» – Liv Ullmann
«Tommy Mikalsen er en magiker» – May Britt Bonnevie
«Anbefales!» -Kari Simonsen

Hva mine bedriftskunder sier om meg:


Som eier av en bedrift, er jeg avhengig av Tommy Mikalsen for å holde all teknologi kjørende på en smidig måte. Hans ekspertise er uten sidestykke, og hans vennlige væremåte får oss alltid til å føle oss avslappet. Vi kunne ikke bedt om en bedre IT-konsulent!

Sara B.

Jeg er ikke den mest teknisk kyndige personen, men Tommy Mikalsen tar alltid seg tid til å forklare ting på en måte jeg kan forstå. Han er tålmodig, kunnskapsrik og alltid tilgjengelig når jeg trenger ham. Jeg vil anbefale ham til alle som trenger IT-hjelp i Oslo!»

Torgeir L.

Jeg hadde mye problemer med WiFi-en på kontoret og kunne ikke finne ut hva som var galt. Tommy kom over og løste problemet på null tid! Han er en ekte ekspert, og jeg vil anbefale ham til alle som trenger hjelp med teknologien sin.

Stein kåre r.

Å jobbe med Mikalsen har vært en ‘gamechanger’ for virksomheten vår. Han har hjulpet oss med alt fra å sette opp nettverket vårt til å feilsøke programvareproblemer. Hans profesjonalitet og tekniske ferdigheter er førsteklasses. Sterkt anbefalt!

Mohammed L.