Hjelp med Windows

Microsoft Windows er et av verdens mest populære datamaskin-operativsystemer for PC-er, men mange trenger hjelp med Windows. Et operativsystem hjelper deg å organisere, sortere og finne filer og applikasjoner på datamaskinen din. Du kan tenke på det som datamaskinens kommandosenter og sentrale navet som kontrollerer alt du gjør på datamaskinen. Det finnes flere forskjellige versjoner av Microsoft Windows, hver med sin unike brukergrensesnitt, funksjoner og funksjonalitet. Enten du trenger å installere en oppdatert versjon av Windows eller reinstallere Windows på PCen din, har EpleCheck AS ekspertisen til å hjelpe deg i gang.

Vi gir støtte for Windows 10 og Windows 11, så selv om systemet ditt ikke kjører den nyeste versjonen, har vi deg dekket. Vi kan gi deg rask og effektiv støtte for alle problemer du måtte møte. Teknikerne våre er 100% basert i Oslo og er svært kvalifiserte og kunnskapsrike med alle aspekter av Windows. Vi tar en detaljert tilnærming til vår Windows-tekniske støtte og vil fikse og konfigurere systemet ditt eksternt i komforten av ditt eget hjem. Når du er oppe og går, vil Eplecheck installere eventuelle nødvendige oppdateringer for å sikre at Windows-systemet ditt er fullt funksjonelt og sikkert.

Teknisk støtte for Windows

Microsoft Windows er populær av en grunn: det er enkelt å bruke og har mange flotte funksjoner som vil gjøre livet ditt enklere. Fra å organisere bildene dine, oppskrifter og korrespondanse til dens robuste mediesenter, er de fleste Windows-brukere enige i at dens enkle, intuitive grensesnitt er enkelt å lære og en glede å bruke.