fbpx

IT brukerstøtte til hjemmekontor

Opplever du eller dine ansatte utfordringer og problemer med den nye arbeidshverdagen? Da kan vi hjelpe deg med IT support til hjemmekontor. Den nye hverdagen byr på mange utfordringer med IT men vi har kompetanse til å håndtere de fleste utfordringer.

Les mer om IT-support til hjemmekontor.

Hvordan IT support fungerer

Vi bistår med det meste innen IT

Vi kan bistå med forslag til løsninger, implementering og feilretting i enkle eller kompliserte IT systemer. Kontakt oss på telefon eller videokonferanse for en uformell prat om hvilke utfordringer hjemmekontor gir din bedrift. Våre teknikere sitter også på hjemmekontor og er kjent med de fleste utfordringer med desentralisert jobbing.

Kontakt oss for en uformell prat

Løsingsorienterte

Vårt mål er alltid at våre kunder skal være fornøyde derfor har vi en 100% fornøyd garanti. Hvis det er et problem vi ikke kan løse av forskjellige årsaker gir vi deg beskjed om hva vi trenger for å kunne løse problemet.

Serviceavtale

Kontakt oss for en løpende driftsavtale med norske IT-eksperter med fagbrev og lang erfaring. En serviceavtale gir prioritert IT support til din bedrift, men er ikke påkrevd.

Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med følgende løsninger i ditt hjemmekontor:

Drift av maskinvare

Vi kan ta ansvar for din hardware-park, vi reparerer og oppgraderer ved behov og sørger for at ansatte på hjemmekontor får tilsendt nye og reparerte datamaskiner, nettbrett og telefoner ved behov slik at produktiviteten opprettholdes.

Kontakt oss for å ta en uformell prat om deres behov.

Kurs og instruksjon

Vi tilbyr on-boarding eller rask instruksjon i programmer eller maskinvare ved ønske. Trenger man å komme raskt i gang med et program på din enhet, da kan vi hjelpe deg i gang så den nye ansatte er produktiv på kun kort tid. Kontakt oss for en uformell prat om din bedrifts behov.

Se våre kurs her

Priser

Du trenger ikke et medlemskap for å kontakte oss, vi fakturerer på løste saker.

Se vår prisliste her