fbpx

IT support til hjemmekontor.

Opplever du utfordringer og problemer i ditt hjemmekontor, da kan vi hjelpe deg med IT support til hjemmekontor. Den nye hverdagen byr på mange utfordringer med IT og IKT. Hvis du irriterer deg over problemer med Windows, Teams, Microsoft Office, MacBook, videokonferanser, zoom, FaceTime, iMessage, tregt internett, da kan vi hjelpe deg. Vi hjelper deg over internett, e-post eller hjemmebesøk.

Hvordan IT support fungerer

Ved å bestille en tekniker fra oss, kontakter vi deg så raskt som mulig. Vår tekniker kontakter deg for å undersøke din sak, og deretter får du valget mellom at vi fjernstyrer din PC ved bruk av TeamViewer eller Google Remote Desktop, hjelper deg over telefon/e-post eller møter hjemme hos deg i tilgjengelige områder, hovedsaklig Oslo, Akershus / Viken. Fjern-hjelp tilbyr vi i hele verden, og er raskt og trygt.

IT support og problemløsning

Vi kan hjelpe deg med følgende produkter i ditt hjemmekontor:

Microsoft

Vi bistår med installasjon, konfigurering, installasjon og feilsøking av

Apple

Vi bistår med installasjon, konfigurering, installasjon og feilsøking av

Nettverk

Vi bistår med installasjon, konfigurering, installasjon og feilsøking av

Sikkerhet

Vi bistår med installasjon, konfigurering og installasjon av

Kurs og instruksjon

Vi tilbyr kursing eller rask instruering i programmer eller maskinvare ved ønske. Trenger du å komme raskt i gang med et program på din PC, Mac eller enhet, da kan vi hjelpe deg i gang så du er produktiv på kun kort tid.

Priser

Du trenger ikke et medlemskap for å kontakte oss, vi fakturerer på løste saker. Du trenger bare godta våre vilkår i vårt bestillingsskjema og vi er klare til å hjelpe deg. Vi har en 100% fornøyd garanti. Sjekk vår prisliste her.

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.