MacBook, MacBook Pro og MacBook Air

MacBooks brukermønster endres stadig ved hver nye oppgradering av Mac OS X. Mange brukere greier ikke holde tritt med de mange nye oppgraderingene og forbedringene i arbeidsflyten. Ved å bruke iCloud og AirDrop øker oversiktligheten, simplisiteten og effektiviteten i en organisasjon. Vi hjelper deg igang med å bruke funksjonaliteten til iMessage og Mail for å jobbe effektivt med kunder, ansatte eller elever. Mange av våre kunder opplever en økt effektivitet.

iPhone og MacBook er perfekte for hverandre

Apples egen filosofi er at en MacBook skal være din perfekte partner i arbeid og fritid, og en Macbook skal kunne dekke alle dine behov i en papirfri og digital hverdag, enten du sitter på kontoret, i klasserommet, på et fly eller på en eksotisk strand. Signér dine dokumenter med din digitale signatur, kommuniser med dine ansatte ved bruk av video eller audio ved bruk av FaceTime. Ved å bruke Siri har man muligheten til å styre hele MacBook med stemmestyring; book et møte inn i Kalender og send en invitasjon ved bruk av stemmen din. Gi deg selv Påminnelser i tid og rom. Mulighetene er uendelig når man arbeider effektivt med MacBook.

iPhone og iPad

Ved å benytte iPhone og iPad i din hverdag har man tilgang til de samme apps som i en MacBook. Mange arbeidsplasser utstyrer kun sine ansatte med mobile enheter som iPhone og iPad. Tiden da man må sitte foran en PC på et kontor er over for mange, som nå benytter arbedstiden sin ute hos kunder eller på farten i en bil eller et fly. iPhone og iPad er kraftige arbeidsverktøy som tillater å arbeide effektivt ved bruk av stemmestyring, videokamera og lyd. iPhone og iPad kan synkronisere alle Apple sine appen over iCloud; start en mail i iPhone, og avslutt den med bilderedigeringsappen Bilder i en iPad Pro ved bruk av handoff.

Apple for lærere og elever.

Ved å bruke Apples egen inkluderte og gratis Office-suite; Pages, Numbers og Keynote, har man tilgang til kraftige, men brukervennlige kontor applikasjoner som bare fungerer, og som lagres i iCloud og kan deles med hvem som helst. Det er like lett å skrive et Pages dokument på en MacBook som på en iPhone eller en iPad. Ønsker du å lage prøver kan elevene dine levere inn sin prøve ved bruk av iTunes U. Ta fravær med stemmen din ved bruk av Kontakter-appen, og dokumentere elevens karakter og fremgang ved bruk av statistikker i Numbers.

iCloud skylagring

Apple tilbyr skylagring via iCloud til alle sine produkter, som bare fungerer. Lagre dine bilder, notater, dokumenter, kalendere og kontakter rett i iCloud, automatisk. Start et dokument på din MacBook, og det kan avsluttes på trikken hjem på din iPhone, og det lagres for alltid på din egen konto.