fbpx

Hvorfor er EpleCheck skolenes foretrukne IKT partner ved iPad i skolen?

Vi vet, en hektisk hverdag som lærer eller ansatt i skolen, med stadig nye gjøremål; nye utfordringer, nye verktøy, nye læreplaner. Mange har aldri brukt en iPad før, og nå skal elevene benytte iPad i læringen. Nye bruksmønstre, nye apps, alt nytt.. iPad er enkel og intuitiv å bruke, for den som vet hvordan.

Fortvil ikke, vi hos EpleCheck har lang erfaring med iPads og mennesker og kan gi en smidig overgang fra PC til iPad i klasserommet. Vi kan hjelpe IKT-avdelingen å drifte og administrere iPads i skolen, vi kan holde kurs for administrasjonen og vi kan gi lærere de forkunnskaper man trenger for enkel bruk av iPad. 

Vi arrangerer kurs, workshop og hjelper med alle ting relatert til iPad i skolen, til en pris som ingen av våre konkurrenter kan matche. Kvalitet og erfaring til en pris som ingen kan slå, det er eplekjekt det. 

iPad for IKT-avdelingen

Vi tilbyr kurs, workshops og tjenester innen drifting av iPads (MDM), Apple School Manager og konfigurering av iPad til å følge gjeldende policies.

iPad for administrasjonen

Vi tilbyr kurs og workshops innen iPads muligheter for organisasjonen. Vi viser hvordan man sparer penger ved å bruke de innebygde funksjonalitetene i iPad, en arbeidshverdag uten bruk av antivirusprogrammer eller abonnement på dyr programvare som allerede kommer inkludert i iPad. Lærere og elever i hele landet elsker allerede gratisprogrammene Pages, Numbers og Keynote.

iPad for lærerne

Vi hever kompetansen til lærerteam slik at de kan spare tid på å samkjøre bruk, kommunikasjon og produksjon av læremateriell ved bruk av Pages, Keynote og Numbers som kan gjenbrukes i organisasjonen, år etter år. Vi hjelper lærerne å bruke tiden på undervisning og ikke trivielle problemer med IKT.

iPad for elevene

La elevene utfolde seg med kreativitet og estetikk ved å bruke iPad i undervisningen. Vi viser hvordan å skape ekte læreglede blant elevene som bruker iPad som læringsverktøy. La elevene bruke de fantastiske mulighetene i Keynote for å lage animasjoner og interaktive presentasjoner som stimulerer til dybdelæring. Mulighetene er uendelige for elever som bruker iPad i skolen.

Hva skiller EpleCheck fra andre leverandører ?

Vi spesialiserer oss på mennesket i møte med teknologi. Vi er ikke et stort firma med ansiktsløse konsulenter. Vi er norske IKT-spesialister og pedagoger med ekte interesse for læring med mobile enheter som iPad. Våre erfaringer fra å hjelpe skoler kanaliseres inn i kurs og workshops, slik at læringen er relevant og virkelighetsnært… vi løser ekte problemstillinger med kompetanse. Vi er så sikker på vår kompetanse at vi har en 100% fornøyd garanti.

Kontakt oss for en gratis befaring av skolens behov