Våre mest populære Apple kurs

MacBook kurs- en praktisk innføring

Dette er Apple kurs for de som har fått en MacBook Air eller MacBook Pro. Vi gjennomgår oppsett og konfigurasjon for trygg bruk av din MacBook på Internett.

I dette erfaringsbaserte kurset gjennomgår vi sammen et praktisk oppsett og viser de grunnleggende bruksmønstrene på en MacBook. Mange som kommer fra Microsoft-verden vil erfare at ting er annerledes på en MacBook, og vi viser deg de største forskjellene, og hvordan tenke når man bruker en MacBook. Vi ser på de grunnleggende funksjonen til Magic Trackpad, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime, Meldinger mm.

iPhone for begynnere – en introduksjon

Kurset bruker en kombinasjon av klasseroms-undervisning og praktiske øvelser for å sikre at du får en grundig forståelse av iPhone. Det vil være tester underveis og en eksamen i slutten som gir deg et kursdiplom. Du vil lære om alle de viktige funksjonene til iPhone og hvordan du kan bruke dem på en enkel måte.

iPhone kurs – en praktisk innføring

Med dette lettfattelige iPhone kurset hjelper vi deg igang. Mange vet ikke hvordan man kan bruke den lettfattelig teknologien innebygd i iPhone til å holde kontakt med venner og familie, organisere hverdagen og få tilgang til nyheter, innhold og underholdning.

iPad kurs- en praktisk innføring

Med dette lettfattelige iPad kurset hjelper vi deg igang. Mange vet ikke hvordan man kan bruke den lettfattelig teknologien innebygd i iPad for å holde kontakt med venner og familie, organisere hverdagen og få tilgang til nyheter, innhold og underholdning

Apple MacBook

Papirløst kontor kurs med MacBook, iPhone og iPad

I dette kurset sammenfattes de 3 kursene MacBook, iPhone og iPad til en Masterclass for papirløst kontor. Dette kurset fokuserer på produktivitet og kreativitet for de som bruker, eller ønsker å bruke Macbook, iPhone og iPad på arbeidsplassen.

Lær å holde kontakt med kunder, samarbeide med kollegaer og jobbe mest mulig effektiv på kontor eller hjemmekontor.

EmneTemaTid
iPhone kurs App Store, iMessage, FaceTime, iCloud, Mail, Kamera, Bilder, ansiktsgjenkjenning3 t
iPad kursApp Store, iMessage, FaceTime, iCloud, Mail, Kamera, Bilder, Apple Pencil3 t
MacBook kursMagic Trackpad, Touch Bar, Kontekstmenyer, Pages, Numbers, Keynote, FaceTime, Mail7 t