Hjelp med iPhone

iPhone er en flott enhet å bruke. Den har mange muligheter og er et kraftig verktøy for privat og profesjonell bruk. Selv om iPhone er utrolig enkel å bruke kan det være en utfordring for mange å forstå enkle og avanserte ting med iPhone. Mange kontakter oss for å få hjelp med vanlige ting som hvordan sette opp en Apple ID, laste ned apps eller hvordan tilpasse hjemmeskjermen eller sette opp og konfigurere e-post. De hurtige oppdateringer av iPhone kan forårsake problemer for mange fordi ting fungerer ikke lengre slik det gjorde før. Få hjelp med Apple iPhone av oss.

Hjemmeskjerm

Man har muligheten til å organisere alle sine apper i mapper. Man har også muligheten til å gjøre forskjellige sveip eller finger bevegelser for å kunne bruke snarveier som gjør det raskere og enklere å bruke iPhone.

Lading av iPhone

Mange lurer på hvordan man kan lade en iPhone på best mulig måte. Noen ganger bruker man en vanlig kabel mens andre varianter av iPhone bruker en trådløs lader. Vi kan hjelpe deg med lading av iPhone. Kontakt oss for å få hjelp med iPhone.

Tilgjengelighet og tilgjengelighet for Apples iPhone

iPhone er et kraftig verktøy for personer som har dårlig syn, hørsel eller lav førlighet. Det er mange muligheter for å tilrettelegge iPhone for disse menneskene ved å bruke høy kontrast, farger, bruk av pedaler eller andre brytere for å tilrettelegge for en lettere hverdag. En iPhone kan lese av skjermen og levere tale, oversette på farten, zoome inn, skjermen og fungere som en personlig alarm.

iPhone og ansiktsgjenkjenning

Mange kontakter oss for å få hjelp med oppsett av fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning. Ved å benytte fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning trenger man ikke huske koder eller passord på nettsider, og gjør navigering på internett mye mer behagelig og tilgjengelig.

Smart-telefoner for pensjonister

iPhone er et utmerket verktøy for pensjonister som ønsker å mestre den digitale hverdagen; kontakt med venner og familie, bruk av Facebook, Messenger, SMS, Finn.no, e-post og nettbank. Vi tilpasser våre tjenester til de unike behovene som den enkelte har. Kontakt oss for for hjelp over internett, telefon eller hjemmebesøk.

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.