fbpx

iPhone kurs for nybegynnere

Navn: iPhone for nybegynnere
Varighet: 3 timer
Pris: se priser

Sted: Oslo sentrum

Om iPhone kurs for nybegynnere

Velkommen til vårt iPhone-kurs for nybegynnere! Dette kurset er designet for å hjelpe deg med å komme i gang med å bruke iPhone og gi deg ferdighetene og kunnskapen du trenger for å bruke enheten din med mestringsfølelse og selvtillit.

I dette kurset vil vi dekke grunnleggende om å bruke iPhone, inkludert hvordan du kan ringe og motta samtaler, sende og motta meldinger, ta bilder, navigere på startskjermen og laste ned og bruke apper. Vi vil også dekke viktige funksjoner som Wi-Fi- og mobildata-tilkobling, iCloud-sikkerhetskopi og sikkerhetsinnstillinger.

Dette kurset er perfekt for de som er nye med å bruke iPhone, så vel som de som ønsker å friske opp kunnskapen og ferdighetene sine. Vi vil gi deg trinnvise instruksjoner, praktisk trening og nyttige tips og triks for å sikre at du får mest mulig ut av iPhone-en din.

Kurset vil bruke en kombinasjon av klasseromsundervisning og praktiske øvelser for å sikre at du får en grundig forståelse av iPhone. Det vil bli gjennomført tester underveis i kurset for å sjekke at du har forstått emnene, og til slutt vil det være en eksamen som vil gi deg et kursdiplom.

Vi mener at denne tilnærmingen vil gi deg den beste læringsopplevelsen, slik at du kan bruke iPhone-en din effektivt og med selvtillit. Instruktøren vil veilede deg gjennom alle trinnene, og du vil ha muligheten til å øve deg på å bruke iPhone-en din under veiledning.

Ved å delta på dette kurset vil du få muligheten til å lære om alle de viktige funksjonene til iPhone og hvordan du kan bruke dem på en effektiv måte. Og med eksamen og kursdiplom, vil du ha et bevis på at du har mestret disse ferdighetene og er klar til å bruke iPhone-en din med selvtillit og enkelhet.

Om instruktøren

Vi er glade for å ha Tommy Mikalsen som instruktør for iPhone-kurset for nybegynnere. Tommy er en it ekspert og jobber daglig med iPhone, internett og nettverk. Han er lidenskapelig opptatt av teknologi og å hjelpe mennesker, og han har en bachelorgrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo.

Tommy har omfattende erfaring innenfor teknologi og en dyp forståelse for hvordan man kan lære bort komplekse emner på en måte som er enkel og forståelig. Han vil gi deg trinnvise instruksjoner og praktiske øvelser for å hjelpe deg med å lære å bruke iPhone-en din på en effektiv og enkel måte.

Med Tommy som instruktør, vil du være i gode hender og du vil ha mulighet til å stille spørsmål og få hjelp når du trenger det. Vi er sikre på at du vil ha en flott opplevelse og lære mye av Tommy i dette kurset.

Våre erfarne kursinstruktør gjør iphone kurset morsomt og lett for alle i alle aldre å oppdage sin iPhone.

iPhone kurs for begynnere

Læreplan

iPhone
	Grunnleggende
		Slå av og på skjermen
		Lås opp telefonen
		Bevegelser
		Volum, lyder og Vibrasjoner
		Innstillinger
		Starte, stoppe og slette apper
		Skjermbilder og skjermopptak
		Organisering og dekorasjon av Hjem-skjerm
		Tastatur
		Søk
		Deling

	Apper

	Tilgjengelighet
		Syn
		Fysikk og motorikk
		Hørsel
		Snarveier