fbpx

Overgangen til en 100% digitalisert og papirløs arbeidsdag kan gi store gevinster, men det kan by på en rekke utfordringer.

Mange er vant til gamle systemer og kan føle seg ukomfortable med å måtte lære seg helt nye ting; man har brukt de samme gamle applikasjonene lenge og det kan være et ork å måtte sette seg inn i noe nytt. Heldigvis kan man få en smidig overgang ved korrekt bruk av Apple sin maskin- og programvare. Apples utviklere har hele tiden fokus på at det skal være kort vei fra tanke til handling; har man lært hvordan Apple designer én app, kan tankegangen brukes på alle andre apps i Apples økosystem, og best av alt; aldri mer tapte dokumenter, aldri mer problemer med skrivere og aldri mer bortkastet tid på å lete gjennom gamle dokumenter.

Ved å tilpasse organisasjonen sin arbeidsflyt til Apples ferdigdefinerte brukermønster, bruker man heller tiden på de viktige tingene i arbeidsdagen istedet for å finne ut hvorfor ting ikke fungerer slik de burde.

Våre kunder opplever at etter et gjennomført kurs med oss, åpnes forståelsen av hvordan arbeidsdagen kan foregå uten frustrasjoner og forsvunne data.

Den største nøkkelen til en produktiv og problemfri digitalisert hverdag er kunnskap. Apple går i bresjen med å designe sin maskin- og programvare for en problemfri digital arbeidsdag, og vi vet hvordan. Å investere i et kurs er å investere i organisasjonen.

Apple gjør det enkelt å gå smidig over til en plattform som er beregnet på et 100% papirløst kontor. Mange tilbringer tiden sin i felten, blandt kunder, ansatte, ledelse, i møter og i bil, båt og fly. Tiden man brukte bak en kontorplass er over for digitaliserte smidige bedrifter, og Apple er i førersetet for å drive utviklingen fremover.

Ta kontakt med oss for uforpliktende møte om hvordan organisasjonen kan digitaliseres.