Kan man bruke Word og Excel på en MacBook eller iPad ?

Ja det kan man ved å laste ned fra App store eller på Microsoft sine side.

Trenger man ikke Word eller Excel ?

Man bør ikke sende rike dokumenter i mail; alle har forskjellige versjoner de jobber med, og rike formater har sikkerhetsproblemer, og hvor mye av den rike funksjonaliteten bruke man egentlig? Bedre å dele dokumenter i skyen, og iCloud gjør dette uten problemer, på alle enheter, du glemmer aldri passordet så lenge du har fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning aktivert.

Har Apple en egen Office variant ?

Ja!. iWork kan håndtere, lese og skrive Word, Excel og PowerPoint dokumenter, det er gratis til alle enheter, og er enda kraftigere, men samtidig veldig likt å bruke som Word, Excel og PowerPoint.

Er det ikke virus på Mac og iPad ?

Antivirus trenger man ikke på en MacBook eller iPhone, fordi sikkerhetsmodellen lar deg ikke kjøre usikre programmer som kan inneholde ubehagelige virus eller bakdører uten at man innehar et minimum av tekniske ferdigheter. App store oppdaterer og holder appene sikre. Dette betyr at du sparer tid og penger på unødvendige programmer.

Hvordan kan det være billigere å ha MacBook, iPad eller og iPhone enn en PC ?

En studie fra IBM viser at selv om MacBook har en høyere enhetspris, er komponentene av høyere kvalitet og vil vare lengre enn konkurrerende mobile enheter. I tillegg har man mindre nedetid pga dataproblemer, en Apple enhet genererer halvparten så mange oppringninger til IKT avdelingen enn en Windows PC.

Kan dere i eplecheck vedlikeholde våre PCer, MacBook, iPad og iPhone og sørge for at de alltids er oppdatert.

Ja vi kan vedlikeholde deres enheter, både PC, Mac, iPad og iPhone over nettet.

Hvordan kan dette hjelpe pedagogisk personell ?

Våre løsninger er utviklet på en intuitiv og pedagogisk måte slik at alle ansatte, både gamle og nye, samarbeider på én og samme platform, slik at man kan bruke tiden sin på å jobbe med barn og unge istedet for å plages med IKT problemer.

Vil du at din bedrift jobber smartere, som dette? Vi tilbyr kurs og driftsavtaler for at du skal kunne fokusere på jobben din, uten at IKT kommer i veien for kjernebedriften din.