fbpx

Det kan være utfordrende å få IKT-utstyret til å snakke sammen på et hjemmekontor. Det er mange som kontakter oss fordi de rett og slett ikke skjønner hvordan man kan installere produkter kjøpt i butikk eller på nettet. Mange blir derfor sittende med et produkt de ikke får til å bruke. Derfor tilbyr vi installasjon av nettverksprodukter som rutere, Wifi-rutere, datamaskiner, skrivere, eksterne skjermer, mikrofoner, kamera, TV slik at man kan være mer produktiv på hjemmekontoret og kunne delta i møter på en effektiv måte.

Hvordan fungerer det ?

Vår IKT-Servicefag installatør vil kunne gjøre målinger og monteringer ved behov på deres hjemmekontor, og deretter installere produktet i henhold til installasjons-manualen som følger med og installerer medfølgende apper. IKT-installasjonen faktureres ikke før installasjonen er gjennomført, testet og godkjent av kjøper. 100% fornøyd-garanti

Hvordan blir nettverksproduktet integrert med mitt eksisterende nettverk ?

IKT-servicemedarbeideren sørger for at produktet er komplett installert etter installasjonsmanualen og fungerer som forventet med resten av enhetene du har på nettet ditt.

Hvor trygt er det at dere installerer på hjemmekontoret ?

Vår tekniker har taushetsplikt ved inngåelse av avtale. Når installasjonen er avsluttet og godkjent av kjøper, skal kjøper sette egne hemmelige passord på produkter som har blitt installert.

Hvilke produkter kan dere installere på mitt hjemmekontor?

Du kan kjøpe nettverksprodukter fra vår webshop eller vi kan installere produktene De har kjøpt selv fra f.eks Komplett, Elkjøp eller andre butikker.

Hva koster det og har dere prisgaranti ?

Vi fakturer 999,- pr time + mva for installasjon uansett hvor mange produkter som blir installert. Kontakt oss for en nærmere vurdering og en prisgaranti.