Mange kontakter oss fordi de har problemer med tregt Internett hjemme.

Mange av leverandørene har ikke kapasitet til å løse dette for deg, og hevder at problemet ligger hos deg. Leverandører av internett har vanligvis stabile tjenester, men noen ganger oppnår man ikke den hastigheten som man har blitt lovet. Noen ganger ligger feilen hos leverandøren, andre ganger er det feil i kundens eget utstyr, f.eks WiFi-boks, PC eller Mac som lager problemer.

Listen over potensielle feilkilder er lang og kjedelig men heldigvis har vi sett det meste og vi har innsikt i hvordan man løser problemer med tregt internett. Noen ganger er det feilkonfigurerte nettverkskort som skaper problemer, andre ganger er det feil innstillinger i ruter eller PC, ofte er det defekte kabler eller ugunstige forhold i hjemmet som skaper problemer. Hvis man ser på Netflix eller spiller på PC eller konsoll er det frustrerende med tregt internett, men det er et problem som ofte lar seg enkelt løse.

Vi kan hjelpe deg med å identifisere problemet med tregt internett, ved å gjøre en rekke tester på nettverket ditt eller PCen din. Det er 100% trygt å benytte seg av våre tjenester og hvis vi ikke greier å finne ut hva som er problemet har vi en 100% fornøyd garanti. Vanligvis greier vi å løse problemet over Internett, ved at vi fjernstyrer din PC eller Mac for å kjøre noen tester, mens andre ganger krever det at vi møter opp på et hjemmebesøk for å gjøre målinger. Andre ganger finner vi hva problemet er når vi snakker med deg basert på den informasjonen som du gir oss. Gammelt og utdatert utstyr kan også forårsake problemer i noen tilfeller, vi kan gi råd og eventuelt også levere utstyret du trenger.

Vi hjelper mange som har problemer med tregt internett. Derfor kan du kontakte oss og la oss hjelpe deg fikse dette en gang for alle. Vi tilbyr hjemmebesøk eller fjernhjelp til fast pris!

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.