Det er mange som kontakter oss som har problemer med Anti-Virus. Det er viktig å beskytte sin PC med god anti-virus, men mange som kontakter oss har problemer med sin Norton, Kaspersky, Total AV eller andre produsenter av anti-virus programmer. Noen har problemer med lisenser, mens andre har problemer med installasjon. Det er enkelte som ikke forstår hva resultatene man kan se på skjermen betyr, og andre trenger hjelp med å bli kvitt virus. Når man har kjøpt en pakke med anti-virus software vil man gjerne føle seg beskyttet men hvis det ikke fungerer som forventet kan det føles irriterende. Noen ganger forårsaker anti-virus programvaren problemer med Windows 10 eller Mac, og man må slå av anti-virus programmet midlertidig. Kanskje programvaren gir merkelige feilmeldinger som man ikke skjønner, eller kanskje den kommer med kryptiske pop-up meldinger. Uansett hvilket problem man har med anti-virus eller spørsmål om virus og anti-virus så kan vi hjelpe deg. Vi har utstyret og erfaringen med å feilsøke og diagnostisere problemer med anti-virus, vi kan tilogmed hjelpe deg å bli kvitt virus hvis uhellet har vært ute og du har fått såkalt ransom-ware som krypterer harddiskene dine. Det er aldri en god ide å gi etter for ransomware, noen ganger finner vi veien ut av uføret for deg ved å bruke kjente metoder.

Kontakt oss hvis du opplever problemer med Anti-virus, virus, malware eller randomware. Vi har det rette utstyret og kompetansen til å rette opp problemer som kunne oppstå, eller gi deg en rask innføring i hvordan komme raskt i gang med rask og trygg bruk av anti-virus programvare. Vi kan vanligvis hjelpe deg over internett med disse problemene ved at vi fjernstyrer din skjerm meds vi snakker med deg på telefonen. Du kan se til enhver tid hva vi gjør, du trenger ikke fortelle oss dine passord og det er 100% trygt å få hjelp av oss over Internett; vi hjelper mange med problemer med Office som kan anbefale oss. Vi har også en 100% fornøyd garanti, hvis du ikke er fornøyd trenger du ikke betale.

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.