Opplever du problemer med e-post ?

Mange vi snakker med opplever problemer med e-post.

PC oppdateres ofte og kanskje din e-post ikke ser vanlig ut lengre. Kanskje du har mistet din e-post, eller du ikke finner en sikkerhetskopi eller noen gamle e-poster og mailer du slettet. Mange kontakter oss og sier de opplever problemer med e-post på sitt nettbrett, PC eller datamaskin. Det kan hende at din leverandør har gjort endringer i sin e-post tjeneste som gjør at du ikke lengre kan lese din e-post. Andre ganger forteller våre kunder oss at e-post ikke virker og derfor kontakter oss for å løse det. Selv om e-post kan være enkelt og problemfritt er det frustrerende hvis man ikke får tilgang til sin e-post.

Hundrevis av personer har fått hjelp av oss med sin e-post, alt fra problemer med slettet e-post, backup og sikkerhetskopiering av viktig mail, overføring av e-post fra gammel til ny PC eller mobil enhet. Mange har egne servere med egent domene som vi kan hjelpe deg med. Oppgraderte sikkerhetssertifikater, oppsett av POP3 eller IMAP servere er ting vi hjelper personer og bedrifter med regelmessig.

For mange av oss er e-post en viktig del av hverdag og jobb og det er viktig at man har tilgang fra sin PC, Mac eller mobil enhet. Hvis du får merkelige feilmeldinger om POP, IMAP og sertifikater, eller kanskje du har mistet passordet til din e-post, vi kan hjelpe deg, raskt, effektivt og sikkert. Det er helt trygt å få datahjelp av oss og vi tilbyr en 100% fornøydgaranti.

Vanligvis kan vi hjelpe deg med e-post problemer over e-post, telefon eller Internett. Vi kan ringe deg eller hvis du vil ha fjernhjelp trenger du bare laste ned et program som TeamViewer eller Chrome Remote Desktop som tar oss fjernstyre din enhet. Det er 100% trygt og du kan se til enhver tid hva vi gjør på skjermen din mens vi snakker med deg på telefonen.

Hjemmebesøk i Oslo og Viken

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.