Opplever du problemer med maskinvare ?

Mange av de vi hjelper har kjøpt seg en PC som de har bygd selv, kanskje fra Komplett eller tilsvarende nettbutikk i Norge. Å bygge egen PC kan være en utfordring og krever god innsikt i hvordan maskinvare fungerer, det kan tilogmed være en lærende opplevelse å se under panseret på en PC. Noen sliter med gaming rigger som ikke yter optimalt, eller krasjer uregelmessig. Kanskje benchmarking ikke viser de forventede resultater. Det er mange ting å være klar over når man bygger en egen PC, som å bruke de rette kablene og ha de rette kombinasjonene av maskinvare som RAM, hovedkort og skjermkort. En CPU kan gå varm og forårsake merkelige problemer fordi man ikke har brukt rett type kjølepasta, eller RAM har pådratt seg en skade. Det kan være vanskelig å diagnostisere problemer med maskinvare. Noen ganger er det produsentens feil, andre ganger er det en maskinvare komponent som har gått varm eller kanskje noe er koblet feil inni. Det kan være tidkrevende å feilsøke maskinvare.

Mange kontakter oss fordi de har problemer med sin maskinvare, som oftest PC gaming rigger. Vi har det rette utstyret og kunnskapen til å diagnostisere problemer med maskinvare. Som regel møter vi hos kunder, og vi har med utstyr og måleinstrumenter og vanligvis greier vi isolere hvor problemet ligger og løse det. For å kunne hjelpe deg trenger vi informasjon om hva slags maskinvare PC har, hvilket hovedkort, skjermkort, RAM og CPU den kjører, samt versjon på BIOS.

Heldigvis har datahjelp en 100% fornøyd garanti, det vil si at hvis vi ikke greier å løse dine problemer med maskinvare så slipper du å betale, helt enkelt. Det er 100% trygt å bestille en tekniker fra oss, vi er høflige og profesjonelle når vi besøker våre kunder med maskinvareproblemer. Sjekk om vi kan hjelpe deg der du bor, hvis ikke så kan vi prøve å hjelpe deg over telefon eller video chat.

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.