Mange kontakter oss med problemer med linux. Det kan være noen som har et webhotell med CPanel, eller en linux server som kjører en mail-server som sendmail, en webserver med WordPress på Apache eller nginx, eller et eget oppsett som kjører på Ubuntu, Redhat Linux, Debian Linux eller en annen variant av linux. Faktisk så kjører vår egen webside på CentOS linux og har mange servere kjørende med forskjellige tjenester og varianter av linux. Det kan være utfordrende å få problemer med linux, det er ofte kryptiske feilmeldinger og kompliserte kommandoer som feiler som forårsaker hodepine. Noen kontakter oss fordi de har problemer med servere som går trengt, andre kontakter oss fordi deres linux maskin ikke lengre fungerer slik den gjorde etter en oppdatering. Noen har viktige tjenester som mail som går ned og python, perl eller bash script fungerer som den skal lengre. Linux er et avansert og kraftig operativ system og kan ta lang tid å mestre og forstå. Noen trenger hjelp med å installere, konfigurere og oppgradere linux, mens andre skal gjennomføre en oppgradering eller nedgradering og ønsker å være sikker på at ting fortsatt fungerer etter oppgraderingen. Det er viktig å holde linux oppdatert med de siste oppdateringene, moderne kjerner og slå av unødvendige tjenester som kan forårsake sikkerhetsproblemer. Siden der er så kraftig og avansert er det mange ting å holde styr på slik at man unngår problemer med linux.

Vi kan hjelpe deg med å identifisere utfordringer og problemer med linux, ved å gjøre en rekke tester på nettverket ditt eller systemet ditt. Det er 100% trygt å benytte seg av våre tjenester og hvis vi ikke greier å finne ut hva som er problemet har vi en 100% fornøyd garanti. Vanligvis greier vi å løse problemet over Internett, ved at vi fjernstyrer din linux maskin, mens andre ganger krever det at vi møter opp på et hjemmebesøk for å gjøre målinger. Andre ganger finner vi hva problemet er når vi snakker med deg basert på den informasjonen som du gir oss.

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.