Det er mange som opplever utfordringer og problemer med Windows. Microsoft Windows er et avansert operativsystem som er veldig populært blant gamere, bedrifter og privat personer. Det er mange som opplever at de har fått installert Windows 10 og alt ser nytt og forvirrende ut, mens andre prøver å installere programvare uten hell. Noen kontakter oss fordi de har mistet passordet og kommer seg ikke inn på systemet sitt lengre, mens andre kontakter oss fordi de får merkelige feilmeldinger. Noen opplever at harddisken er full og får ikke lagret nye filer eller oppgradert systemet sitt og trenger hjelp med å rydde opp på harddisken på sin Windows PC. Det er mange problemer og utfordringer for de som ikke er så veldig datakyndige, alt fra installasjon, konfigurasjon og oppgradering av sin windows PC. Noen ganger fungerer ikke internett som det skal, kanskje det er noen manglende drivere, eller kanskje programmet man brukte ikke lenger fungerer med den siste versjonen av Windows. Kanskje din PC er blitt skikkelig treg av ukjente grunner, eller programmer er nye og man skjønner dem ikke. Mange av de som kontakter oss er forvirret av det nye meny-systemet som er ulikt det forrige, og andre ønsker å nedgradere til forrige versjon. Andre lurer på hvor mye Windows koster, og hva er S-modus som gjør at man ikke kan installere de programmene man vil. Mange kontakter oss og spør om man trenger egentlig anti-virus og hva er alle de merkelige tingene som plutselig har blitt installert på din PC?. Vi hjelper mange som har problemer med Windows og vi kan hjelpe deg også.

Vi kan hjelpe deg med å identifisere problemer med Windows, ved å gjøre en rekke tester på nettverket ditt eller PCen din. Det er 100% trygt å benytte seg av våre tjenester og hvis vi ikke greier å finne ut hva som er problemet har vi en 100% fornøyd garanti. Vanligvis greier vi å løse problemet over Internett, ved at vi fjernstyrer din PC for å kjøre noen tester, mens andre ganger krever det at vi møter opp på et hjemmebesøk for å gjøre målinger. Andre ganger finner vi hva problemet er når vi snakker med deg basert på den informasjonen som du gir oss.

Hjemmebesøk i Oslo og Viken

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.