Lynrask WiFi i skyen fra EpleCheck AS

Vår skybaserte lynraske WiFi lar deg oppgradere din cafe, restaurant eller bar med enkel, sikker og lynrask WiFi.

Mange restauranter, barer og cafeer har liten plass til å ha fysisk utstyr til å drive en profesjonell WiFi installasjon. Liten plass på bakrommet, kaos i kjente-, og ukjente kabler lager utfordringer for de ansatte og ingen å ringe til når ting slutter å fungere som forventet.

Med en lynrask WiFi fra EpleCheck AS trenger man bare plassere antennene i lokalet og du er på nett, det eneste du trenger er en internett-tilknytning. Alle dine enheter kan kobles til smertefritt og du kan begrense gjestenes trafikk på nettet, samt ta betalt for å gi dem raskere og bedre tilgang.

Du får:

Hvordan det fungerer?

Skybaserte antenner lar deg skalere opp eller ned nettverket basert på bedriftens behov. Du slipper å ha store kontroller-enheter i lokalet ditt som tar opp plass og bruker masse strøm. Du kan gi ut midlertidige koder til kunder slik at de får en begrenset tilgang til nettet, mens dine egne enheter nyter full fart. Dine betalingsterminaler, skrivere, lydanlegg, scannere, nettbrett og datamaskiner snakker med hverandre og internett sømløst. Det eneste du trenger er å ha en fungerende internett-tilkobling i lokalet.

Fordeler

Pris

* Krever fungerende internett-tilkobling fra din leverandør, f.eks Telenor, Telia. Alle leverandører støttes.

Ofte spurte spørsmål om Lynrask WiFi fra EpleCheck AS

Hva trenger vi i lokalet for å tilrettelegge for lynrask WiFi fra EpleCheck AS?

Antennene trenger strøm i nærheten av der de skal plasseres, men det optimale er at det ligger nettverkskabler i nærheten av der antennene skal stå, da kan man sende strøm og internett-signal gjennom samme kabelen.

Hvor mange antenner trenger vi ?

Vanligvis er det nok med 2 antenner, men hvis lokalet er utformet med mange vinkler med betong eller speil i lokalet kan det være nødvendig å ha fler.

Hvor mange klienter støtter en antenne ?

Hver antenne støtter teoretisk opp til 200 simultane enheter samtidig.

Hvordan fungerer gjestenettet ?

Gjester får tilgang til et eget gjestenett. Kundene er isolert fra hverandre og isolert fra produksjonsnettverket.

Hvordan får gjester tilgang til gjestenettet ?

Du kan gi ut tilgangskoder til gjester, kodene blir generert i appen, og du kan skrive dem ut. For å unngå snylting anbefaler vi at koden endres regelmessig.

Er gjestenettet begrenset ?

Gjester får tilgang til f.eks 100 megabyte trafikk, og etter det må de be om en ny kode. Dette kan konfigureres slik du ønsker selv, eller vi kan komme med anbefalinger.

Hva skjer hvis vi får problemer med internett?

Du kan ringe oss så sjekker vi fortløpende hva som er problemet. Hvis problemet ligger på antennene rykker vi ut ASAP for å bytte dem.

Vi har opplevd problemer med Sonos, kan deres WiFi gi stabilt nett til Sonos høyttalere ?

Sonos er litt spesielt og krever noen ekstra konfigurasjoner i antennene.

Hvilken maskinvare bruker antennene ?

Vi bruker UniFI AP-AC-Pro antenner som kobler seg til vår sky-kontroller. Sky-kontrolleren befinner seg fysisk i vår serverpark i Norge og er sikret med alle kunstens regler.

Hva er en sky-kontroller ?

En sky-kontroller brukes istedet for en «vanlig» kontroller som tar opp plass på bakrommet. Den håndterer all logikk på WiFi nettverket og sørger for at alt går lynraskt. Når du installerer WiFi-appen får du tilgang til din sky-kontroller og kan gjøre endringer og se om alt fungerer som det skal. Hvis du trenger hjelp kan du gi våre teknikere tilgang til sky-kontrolleren for å feilsøke

Navn
Forklar kort hva du trenger hjelp med