fbpx

Få rask og pålitelig WiFi i hele boligen din!

Sliter du med å få tilstrekkelig WiFi-dekning i hjemmet ditt? Spesielt hvis du har et stort hus eller en stor leilighet med mye betong, kan det være en utfordring å oppnå god dekning i alle rom. Men fortvil ikke! Vi er her for å hjelpe deg med WiFi installasjon.

Vi løser de fleste problemer!

Vi er eksperter på installasjon og utbedring av WiFi i boliger og hjemmekontor i Oslo-området. Vårt mål er å sikre at alle dine enheter fungerer sømløst, enten det er:

Vi forstår hvor viktig god WiFi-dekning er for dagliglivet ditt, og vi sørger for at alle problemer med WiFi forsvinner som dugg for solen.

Vår tjeneste omfatter både utbedring av eksisterende installasjoner og/eller installasjon av nye komponenter.

WiFi installasjon i Oslo

Vi tilbyr løsninger som gir deg lynrask WiFi i hele huset, slik at du kan nyte en stabil og pålitelig tilkobling uansett hvor du befinner deg. Vi tilpasser oss din bolig og installerer vanlige mainstream løsninger. Vi låser deg ikke inn i en proprietær løsning, og vi fører de vanligste merkene på markedet som Google Nest, Deco, Netgear og UniFi.

Enten du allerede har kabler lagt opp i boligen din eller ikke, har vi en løsning for deg. Alt du trenger er en fungerende internett-tilkobling, så fikser vi resten. Og det beste av alt er at det kun er kostnader knyttet til komponenter og installasjon. Du trenger ikke å bekymre deg for løpende utgifter.

Ta kontakt med oss i dag , så analyserer vi din bolig og finner den optimale løsningen for deg. Nyt en problemfri WiFi-opplevelse og få mest mulig ut av dine digitale enheter. Vi er her for å gi deg den WiFi-dekningen du fortjener!

Få oversikt over nettverket ditt

Når vi er ferdige med installasjon, hjelper vi deg med å sette opp en app hvor du kan se tilstanden til nettverket ditt til enhver tid.

Kontakt oss

Navn
Forklar kort hva du trenger hjelp med

Ofte spurte spørsmål

Jeg har en stor bolig, kan dere gi meg dekning i hele boligen ?

Ja mest sannsynlig! Avhengig av utformingen i huset og hvordan materiale det er bygget så finner vi vanligvis en løsning. Hvis vi mot formodning ikke greier hjelpe deg, slipper du betale!

Hvorfor opplever jeg dårlig WiFi-dekning i boligen min?

Dårlig WiFi-dekning kan skyldes ulike faktorer. Noen vanlige årsaker inkluderer stor boligstørrelse, tykke vegger eller betongkonstruksjoner som blokkerer signalet, plasseringen av ruteren i forhold til enhetene, og forstyrrelser fra andre elektroniske enheter. Vi kan analysere din bolig og identifisere årsaken til de dårlige WiFi-signalene.

Hva kan jeg forvente av deres WiFi installasjon?

Vi tilbyr profesjonell installasjon og utbedring av WiFi i boliger. Vårt mål er å sikre at du får rask og pålitelig WiFi i hele huset. Vi analyserer din bolig, identifiserer de beste løsningene for deg og installerer vanlige merker av WiFi-komponenter. Vi sørger for at alle enheter fungerer sømløst, og vi låser deg ikke inn i en proprietær løsning.

Kan dere anbefale hvilket WiFi produkt som er det beste ?

Som regel anbefaler vi WiFi 6 enheter. men hvis du har et stort hus med et eget teknisk rom er det ofte flere variable involvert; noen smarte enheter støtter kun 2.4ghz, og da anbefaler vi båndstyring hvor det er mulig. Vi anbefaler generelt WiFi mesh med ethernet backhaul, men hvis det er betong, metall eller gamle el-installasjoner i tak eller vegg, kan vi anbefale andre løsninger for å komme rundt problemstillingene.

Hva er kostnadene for deres WiFi-tjeneste?

Våre kostnader består kun av komponenter og installasjon. Vi har ingen løpende utgifter. Prisene vil variere avhengig av boligens størrelse og kompleksiteten av installasjonen, men en vanlig bolig tar erfaringsmessig 2-3 timer å installere WiFi! Vi gir deg en detaljert oversikt over kostnadene før vi starter arbeidet, slik at du har fullstendig transparens. Sjekk våre timepriser her

Kommer det ekstra utgifter etter dere er ferdig med å installere WiFi i boligen ?

Nei, ikke fra vår side. Hvis du trenger hjelp fra oss etter at en installasjon er ferdigstilt, kan du kontakte oss og vi hjelper deg på timesbasis.

Må jeg ha kabler lagt opp i boligen min for å få god WiFi-dekning?

Nei, det er ikke nødvendig. Vi kan finne løsninger selv om du ikke har kabler lagt opp i boligen din. Vi bruker forskjellige metoder som trådløse tilkoblinger eller alternative nettverkstopologier for å sikre at du får optimal WiFi-dekning i alle rom.

Hvilke typer enheter kan dra nytte av deres WiFi-tjeneste?

Våre løsninger passer for en rekke enheter, inkludert Sonos, PC-er, Mac-er, TV-er, skrivere, skannere, nettbrett, smarte enheter og gamingkonsoller som PlayStation og Xbox. Uansett hvilken enhet du har i boligen din, sørger vi for at de fungerer sømløst med en pålitelig WiFi-tilkobling.

Kan dere sørge for at alle enhetene kommer seg på nett etter dere har installert WiFi ?

Ja vi hjelper deg koble alle enheter på nett enten via Wifi eller kablet nett.

Mitt nettverk er ustabilt, TV hakker, strømmetjenestene mine hakker. Kan dere fikse dette ?

Ja.

Jeg har Telia, Telenor eller en annen internett leverandør, kan dere hjelpe meg å få lynrask WiFi ?

Ja, disse leverandørene sørger for å få internett inn og ut av huset ditt, vi sørger for å spre dette i hele huset ditt slik at alle enhetene dine får tilgang til lynrask wifi.

Er det trygt å få dere på besøk i min bolig ?

Vi har allerede en portefølje med fast kunder som stoler på oss og vårt arbeid! Vi er voksne, diskrete og profesjonelle i vårt arbeid

Hvordan kan jeg komme i gang med deres WiFi-tjeneste?

Det er enkelt! Ta kontakt med oss via telefon eller e-post, og vi vil avtale en tid for å besøke boligen din. Vi vil gjennomføre en grundig analyse, diskutere løsninger med deg og gi deg en oversikt over kostnadene. Etter din godkjenning vil vi utføre installasjonen og sikre at du får den beste WiFi-dekningen mulig.