Installasjon av UniFI nettverk

Vårt erfarne team av sertifiserte nettverks-teknikere er dedikert til å levere pålitelige Ubiquiti-nettverkstjenester og installasjon av UniFI for både bedrifter og privatpersoner. Uansett om du trenger hjelp med UDM Pro-konfigurasjon, installasjon av aksesspunkter, eller feilsøking av Ubiquiti Wifi-nettverk, er vi her for å hjelpe deg. Vi tilbyr også tjenester innen UniFi nettverk, kamera-installasjoner smartlås-systemer.

Våre tjenester

Hvorfor velge oss for installasjon av UniFI

Vi løser mange problemer med UniFI

Installasjon av UniFI app

Å ha UniFi-appen gir deg en uovertruffen grad av kontroll og tilgjengelighet til ditt Ubiquiti-nettverk. Med denne brukervennlige appen kan du overvåke nettverksytelse i sanntid, administrere enheter, og enkelt konfigurere innstillinger uansett hvor du er. Den intuitive grensesnittet gjør det enkelt å administrere og feilsøke nettverket ditt med bare noen få trykk. Enten du er hjemme eller på farten, gir UniFi-appen deg den friheten og fleksibiliteten du trenger for å sikre et optimalt og sikkert nettverksmiljø. Oppdag en ny standard for nettverksadministrasjon med UniFi-appen og opplev en smidig og effektiv tilnærming til din digitale tilkobling.

Driftsavtaler

Sikre stabiliteten og effektiviteten til ditt Ubiquiti-nettverk med våre skreddersydde driftsavtaler. Vi tilbyr vedlikeholdsrutiner og prioritert støtte for å sikre at ditt nettverk alltid er sikkert og fungerer optimalt.

Kontakt oss

Kontakt EpleCheck AS for en uforpliktende samtale eller bruk vårt skjema under

Navn
Forklar kort hva du trenger hjelp med