WiFi installasjon i Oslo

Vurderer du å få hjelp med ordentlig installasjon av WiFi i din bolig i Oslo? Snakket med leverandørens kundeservice som sier problemet ligger hos deg ?

Som du sikkert har funnet ut er det mange utfordringer med WiFi i større boliger. TV fungerer dårlig, datamaskin er treig, smart-telefoner er ustabile, og hastighetene kan variere veldig løpet av kun kort tid. Vi i Eplecheck AS har den erfaringen som trengs for å få fikset WiFi-dekningen i boligen. Ved å utføre målinger finner vi de optimale posisjonene for å plassere WiFi bokser fra ALLE LEVERANDØRER i Oslo.

Hvis du sliter med å få stabilt nett i huset har vi ekspertisen til å fikse det! Hvis du ikke ønsker å vente på tekniker fra Telenor, Telia, Altiboks, Allende, NextGenTel eller andre til å komme hjem til deg for å finne ut hva som er galt, kan du kontakte oss. Vår IKT-tekniker har med seg kabler, verktøy, måleutstyr og nettverksutstyr som trengs for å installere WiFi og utbedre WiFi i Oslo-boliger.

NB: Vår IKT-tekniker er ikke assosiert med disse leverandørene. EpleCheck er et uavhengig IT-konsulent firma.

WiFi hjelp Telenor

Om du bruker Telenor WiFi og har flere forsterkere, vi finner måten å koble dem sammen for å gi optimal wifi dekning i boligen. Hvis vi oppdager at feilen ligger hos Telenor, ringer vi Telenor og snakker med deres Kundeservice på vegne av deg til feilen er løst

Bestill WiFi-tekniker fra EpleCheck

WiFi hjelp Telia

Dersom du benytter deg av utmerkede Telia som leverandør og sliter med WiFi eller Telia sin internett, vi finner ut hva som er feil, retter det, og hvis feilen ligger hos Telia, ringer vi Telia Kundeservice og snakker med dem på vegne av deg til problemet er identifisert og løst.

Bestill WiFi-tekniker fra EpleCheck

WiFi hjelp andre

Vi støtter alle leverandører av Internett i Oslo. Vår tekniker har med seg måle-utstyr og nettverks-utstyr til å identifisere, finne, og løse problemer med WiFi i boliger i Oslo. Vi feilsøker problemet hos leverandøren, kontakter vi dem på vegne av deg.

Bestill WiFi-tekniker fra EpleCheck

Internett-leverandører vi installerer

WiFi-merker vi støtter

Vi støtter alle konsument WiFi-produkter. Hvis produktet selges hos Elkjøp eller Power støtter vi det.Hva er installasjon av hjemmenettverk?

Installasjon av hjemmenettverk er prosessen med å sette opp et hjemmenettverk slik at enhetene dine kan få tilgang til internett og hverandre. Denne prosessen innebærer vanligvis å sette opp en ruter, som er enheten som distribuerer internettsignalet, og koble den til modemet ditt, som er enheten som får internettsignalet fra internettleverandøren din. Når ruteren og modemet er koblet til, kan du koble andre enheter til nettverket, for eksempel forsterkere, TV, datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Når du har et hjemmenettverk installert, kan du få tilgang til internett fra hvilken som helst enhet i hjemmet ditt, så lenge den er koblet til nettverket. Dette betyr at du kan få tilgang til internett fra alle rom i huset ditt, og du slipper å bekymre deg for å miste signalet eller å måtte flytte rundt for å få en bedre tilkobling.

Fordeler med installasjon av hjemmenettverk av EpleCheck AS

Å ha et hjemmenettverk installert korrekt har mange fordeler