Redde tapte data på harddisk eller kræsjet PC

Vi tilbyr å redde tapte data:

Hvis uhellet har vært ute og din PC har kræsjet og du har mistet tilgang til viktige dokumenter eller bilder ikke fortvil, det er fortsatt håp om å få ut dine verdifulle bilder og dokumenter. Vi kan hente ut data fra de fleste PCer av merkene

Vårt verksted kan redde dine tapte data og gi deg dine dokumenter, bilder eller andre data tilbake på en USB-disk eller i skyen.

Vi tilbyr data recovery på bilder, Word-dokumenter, Excel-dokumenter, tekst-dokumenter med mer.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om dine data recovery behov.


Kontakt oss uten forpliktelser

Beskriv saken kort

Vanlige spørsmål

Hvordan kan dere redde mine bilder eller dokumenter ?

Vi har den nødvendige maskinvare, programvare og ikke minst kunnskap til å hente ut dine data.

Hvilke data kan dere hente ut ?

Vi kan hente ut Office-dokumenter, tekstdokumenter og bilder.

Garanterer dere å få reddet mine data ?

Avhengig av skaden på harddisken så kan vi hente ut dine data. Er det snakk om alvorlig skade på harddisken som følge av brann, oversvømmelse el.l. anbefaler vi deg å kontakte spesialister som ibas eller tilsvarende. Hvis din harddisk er kryptert og du ikke kjenner passordet kan vi heller ikke hente ut data men kun i mange tilfeller kopiere innholdet over på en ny disk. Hvis du er usikker, kontakt oss for en uforpliktende samtale

Jeg får ikke logget inn i Windows, kan dere hente ut mine data.

Ja mest sannsynlig. Kontakt oss for en uforpliktende prat om detaljer rundt din situasjon.

Hvor mye koster det å hente ut mine data ?

Prisen for denne type arbeid starter på 1499,- men større jobber som krever reservedeler og ekstra arbeid vil det bli tillegg i prisen på.
Hvis vi ikke greier å hente ut data betaler du kun for analyse og diagnostisering, men vi gir deg anbefalinger på hvordan du bør gå frem og sender deg disken kostnadsfritt tilbake.

Hvor kan jeg besøke deres verksted.

Vårt 1. linje-verksted ligger på Grønland i Oslo og vårt hovedverksted ligger i Drammen. Du kan kontakte oss for å avtale et møte i vårt verksted eller du kan sende inn din PC eller harddisk så returnerer vi dine data på en USB minnepinne eller i skyen. Vi kan også returnere din PC/harddisk hvis du ønsker, eller vi destruerer harddisken på stedet etter data recovery og leverer PC til godkjent mottak.

Kan jeg laste ned mine bergede data fra dere ?

Ja, vi tilbyr våre kunder å laste ned data fra vår server. Du får tilsendt instruksjoner på e-post slik at du kan logge deg på og laste ned data. Dine data blir liggende i 30 dager før vi sletter dem. Du kan også slette data selv fra serveren etter du har lastet dem ned slik at de blir slettet for godt.

Hvor lang tid tar det før jeg får tilbake mine data ?

Vanligvis henter vi data ut på dagen, og sender det tilbake til deg samme dag. Hvis du møter i vårt verksted får du dine data umiddelbart etter uthentingen. Større jobber og datamengder vil ta lengre tid, og det er heller ikke hensiktsmessig å overføre store datamengder via nett – da kan Posten være et alternativ, dersom du sender med en ny harddisk vi kan legge data på, eller du kan kjøpe en harddisk av oss.
I enkelte perioder har vi mye å gjøre og det kan ta litt tid før vi har anledning til å starte på din jobb.

Er mine data trygge hos dere?

Ja – vi er voksne, profesjonelle og diskrèt.