Installasjon av Smart-TV til fast pris i Oslo/Viken

Vi setter opp din nye Smart-TV. Vår hyggelige tekniker tar med seg nødvendige kabler og setter opp og konfigurerer din Smart-TV slik at du får inn TV og Internett. Har du egne dingser som DVD-spiller, TV-bokser, satelitt eller lydanlegg så setter vi det opp til deg også. Vår tekniker er sertifisert og har lang erfaring fra installasjon av Smart-TV. Føl deg trygg med 100% fornøyd garanti og mange referanser fra våre kunder. Ta kontakt for en uforpliktende prat om installasjon av din nye TV.

Kurs i hvordan bruke Smart-TV

Hvis du syns det er vanskelig å forstå hvordan Smart-TV fungerer, så kan vår tekniker gi deg en lettfattelig innføring i hvordan bruke fjernkontroll og TV. Våre teknikere gir deg et praktisk kurs i hvordan navigere med fjernkontroll og hvordan benytte Smart-funksjoner for å få maksimalt utbytte av din Smart-TV.

Opplever du problemer med Smart-TV ?

Har du kjøpt deg en ny Philips, Samsung, LG Smart TV eller lignende og trenger hjelp eller en innføring i bruk av din nye Smart-TV ? Vi hjelper mange med å installere Smart-TV, RiksTV, Get eller andre TV bokser. Noen trenger hjelp med å sette opp sin Smart-TV slik at man kan få full utnyttelse av all funksjonalitet som en moderne Smart-TV kan gi deg. En Smart-TV er som et stort nettbrett, har apper, internett-tilkobling samt mulighet for å se vanlig lineær TV fra din leverandør, Altibox, Get, Riks TV, Apple TV eller vanlig kabel i ditt hus eller leilighet. Vi setter opp, installerer eller konfigurerer din TV slik at den fungerer slik du forventer. Noen kontakter oss for de har problemer med å forstå et moderne oppsett, noen trenger innføring i hvordan Smart-TV fungerer og andre trenger hjelp med å sette opp TV-bokser. Det kan være utfordrende å løse problemer med Smart-TV, spesielt hvis det er første gang man har fått en Smart-TV i hus. Det er mange fordeler med Smart-TVer, man kan se TV, se YouTube, Netflix, surfe nettet og se bilder og film fra kamera og USB-plugg. Man har mulighet til å se kanaler fra mange forskjellige land og spille spill, mulighetene er uendelige. Siden det er så mange muligheter kan det være mange problemer med Smart-TV.

Kontakt oss hvis du opplever utfordringer med Smart-TV, og vi kan hjelpe deg raskt. . Vi har det rette utstyret og kunnskapen til å diagnostisere problemer med din Smart-TV, eller vi kan gi deg en rask innføring i hvordan komme raskt i gang med rask og trygg bruk av din Smart-TV. Vi kan komme hjem til deg for å feilsøke, installere eller konfigurere din Smart-TV. Vi har også en 100% fornøyd garanti, hvis du ikke er fornøyd trenger du ikke betale!

Hjemmebesøk i Oslo og Viken

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.