I noen tilfeller løper teknologien fra oss. Disketter, CD og til og med DVD er noen av områdene dette gjelder. Nye datamaskiner i dag leveres stort sett uten hverken mulighet for å lese eller skrive CD, DVD og ihvertfall disketter.

Kanskje du har noen bilder, dokumenter eller annet liggende som du ikke lengre har tilgang til? Har du gått over til iPad som har hverken CD-ROM eller diskettstasjon?

Vi kan hjelpe deg!

Det samme gjelder også dersom du har en gammel harddisk liggende som du ikke lengre kan koble til noe eller bruke, vi kan i de fleste tilfeller hente ut det du ønsker fra disse, og sende det til deg etter nærmere avtale. Det kan være via en nettsky eller på en minnepinne eller lignende – vi kan hjelpe deg med å skaffe en egnet enhet.

Kanskje har du også et gammelt digitalkamera eller minnekort som kan inneholde verdifulle bilder? Ikke la disse gå tapt men send de til oss så vil du få hjelp til å få bildene inn på din datamaskin eller iPad.

Vi har utstyret og kompetansen til å få dette over på din datamaskin eller iPad. Du kan velge mellom å levere lagringsmedium (disketter, CD eller DVD) til oss i Oslo eller Drammen, eller sende det i posten. Dersom du ønsker lagringsmedium i retur kan vi også ordne dette, eller vi kan levere det til gjenvinning.

Kontakt oss i dag for å høre om dine muligheter for å redde gamle skatter fra utgåtte lagringsmedium.