Hjelp med Apple TV

Har du fått med Apple TV i hus men er usikker på hvordan den fungerer ? Det er mange som kontakter oss for å få orden på sin Apple TV i hjemmet. Det kan være problemer med å finne ut hvordan man slår på en Apple TV, eller hvordan navigere for å benytte alle tilgjengelige muligheter. En Apple TV har mulighet for å laste ned apper fra App Store, noe som dramatisk utvider mulighetene. Man kan for eksempel laste ned og bruke NRK eller Riks TV direkte på sin Apple TV uten å trenge en boks eller smart-kort koblet til sin Smart-TV. Vi kan hjelpe deg å få hjelp med Apple TV, du trenger bare å kontakte oss.

Laste ned apps til Apple TV

For å kunne laste ned apps, trenger man å koble til sin Apple TV til Internett, enten via kabel eller via sin WiFi. Man trenger en Apple-ID for å kunne laste ned apps. Hvis du trenger hjelp Apple TV ikke nøl med å kontakte oss

Apple-ID

For å kunne laste ned apps til din Apple TV trenger man en Apple-ID. Prosessen med å opprette din egen Apple-ID kan være komplisert; det krever 2-faktor autentisering og at man har e-post eller SMS tilgjengelig. Har du mistet eller glemt din Apple-ID kan vi hjelpe deg å lage et nytt passord. Vi kan hjelpe deg med å opprette en Apple-ID, over telefon eller ved hjemmebesøk.

Se norsk TV på Apple TV

Man kan se vanlig norsk TV som NRK eller TV2 på Apple TV hvis man har et RiksTV abonnement eller en vanlig NRK app. Dette kan man gjøre i Norge og i hele Europa. Hvis du befinner deg i Spania eller et annet europeisk. Vi kan hjelpe deg i utlandet over FaceTime, Skype, telefon eller e-post.

Apple TV innstillinger

Det er mange innstillinger i din Apple-TV som ikke er så åpenbare. Kontakt oss gjerne for å høre om hvilke innstillinger du lurer på.

Koble iPhone til Apple TV

For å kunne fjernkontrollere og strømme innhold til din Apple-TV fra din iPhone eller iPad (eller Mac) trenger du en noenlunde ny enhet. Man kan vise iPhone skjermen med bilder og film på din store skjerm i stuen eller soverommet, men man er avhengig av å ha samme Apple-ID på alle sine enheter.

Tilpasse hjemmeskjermen til Apple TV

Man har mulighet til å endre utseende på hjemmeskjermen og legge til eller fjerne apps.

Apple Home

Ønsker du å fjernstyre ditt hjem med andre produkter fra Apple, kan du kontakte oss så hjelpe vi deg så snart som mulig

Apple TV fjernkontroll

Apples egen fjernkontroll kan være forvirrende å bruke hvis man er vant til å bruke vanlige fjernkontroller. Men fortvil ikke, vi kan gi deg en rask innføring i bruk av fjernkontrollen på kun kort tid.

Hjemmebesøk i Oslo og Viken

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.