fbpx

Sonos installasjon og utbedringer av problemer i boliger

Sonos har blitt et populært valg for mange som ønsker å strømme musikk og radio trådløst i hjemmet. Men dessverre kan det være flere utfordringer som kan oppstå, som ingen lyd, hakkete lyd eller problemer med pålogging eller tilknytting til andre enheter.

Heldigvis er det hjelp å få. Firmaet Eplecheck AS i Oslo og Viken tilbyr nå installasjon og utbedring av Sonos-systemer i boliger. Tommy Mikalsen og hans team er erfarne IT-teknikere og pedagoger som kan hjelpe deg med å få Sonos-systemet ditt oppe og går på en rask og effektiv måte.

Uansett om du trenger hjelp med å sette opp et nytt Sonos-system, eller om du har eksisterende utfordringer med et eksisterende system, kan Tommy og hans team hjelpe deg. De har bred erfaring med Sonos-teknologi og kan løse de fleste problemer på en enkel og forståelig måte.

Så hvis du ønsker å nyte trådløs musikk og radio i hjemmet ditt uten problemer, kan du kontakte Eplecheck AS for installasjon og utbedring av Sonos-systemer i boliger i Oslo og Viken.

Vi støtter alle modeller av Sonos

  1. Sonos Beam: En kompakt og kraftig lydplanke som kan brukes til å koble til TV-en din og strømme musikk og lyd fra streamingtjenester.
  2. Sonos One: En allsidig høyttaler med innebygd stemmestyringsfunksjonalitet som kan brukes til å strømme musikk, radio og lydbøker.
  3. Sonos Move: En trådløs høyttaler som kan brukes både inne og ute, med innebygd batteri og WiFi-tilkobling.
  4. Sonos Play: En kraftig høyttaler med fem høyttalerelementer som gir en kraftig og detaljert lyd.
  5. Sonos Sub: En trådløs subwoofer som kan legges til et eksisterende Sonos-system for å øke bassresponsen.
  6. Sonos Connect: En enhet som kan kobles til eksisterende stereoanlegg og gjøre dem kompatible med Sonos-appen.
  7. Sonos Port: En enhet som gjør det mulig å koble til eksterne kilder, som en plattform eller en CD-spiller, til et eksisterende Sonos-system.