Problemer med Microsoft Office ?

Opplever du problemer med Microsoft Office ?

Office 365 er en av de mest utbredte produktivitets løsninger for bedrifter og privatpersoner. Mange kontakter oss med problemer med Office 365, det kan være alt fra oppsett av mail, forsvunnede dokumenter, skylagring i OneDrive, lisenser og så videre. Noen ganger er det Excel som lager problemer, regneark som ikke fungerer som før. Microsoft Word kan være problematisk til tider, mange mister dokumenter de har lagret og vi hjelper dem finne dem igjen. Andre opplever problemer med installasjoner, kanskje er det noen problemer på Windows 10 som hindrer installering av Microsoft Office 365 på Windows. Noen ganger opplever man problemer med at Office 365 krasjer og gir kryptiske feilmeldinger, det kan være drivere som forårsaker hindringer eller det kan være Windows eller Mac som forventer noe annet. Noen ganger blir vi kontaktet fordi det er noen som opplever problemer elle trenger instruksjoner i bruk av Office 365 for Mac, eller iOS. Noen ganger er det anti-virus som hindrer Office 365 å fungere optimalt. Det er mange som ikke skjønner hvordan skylagring med OneDrive fungerer, vi vet, skylagring er et forvirrende konsept for mange, men det er veldig nyttig. Vi kan hjelpe deg få synkronisert dine dokumenter i skyen og levert til din PC, Mac eller mobile enhet. Det er mange fordeler med å ha et knirkefritt Office 365 oppsett og vi sørger for at du er oppe og går på kort tid. Vi har god erfaring og ekspertise med Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint og problemer som kan oppstå.

Kontakt oss hvis du opplever utfordringer med Office 365, og vi kan hjelpe deg raskt. . Vi har det rette utstyret og kunnskapen til å diagnostisere problemer med Office 365, eller gi deg en rask innføring i hvordan komme raskt i gang med rask og trygg bruk av Office 365. Vi kan vanligvis hjelpe deg over internett med disse problemene ved at vi fjernstyrer din skjerm meds vi snakker med deg på telefonen. Du kan se til enhver tid hva vi gjør, du trenger ikke fortelle oss dine passord og det er 100% trygt å få hjelp av oss over Internett; vi hjelper mange med problemer med Office som kan anbefale oss. Vi har også en 100% fornøyd garanti, hvis du ikke er fornøyd trenger du ikke betale.

TRENGER DU IT SUPPORT ?

Mange trenger IT support. Våre datahjelp konsulenter kan hjelpe deg også med din hjemme-elektronikk. Hjemmebesøk eller hjelp over telefon eller internett.